Εμπορικοί αντιπρόσωποι από το 1952

Καλώς ήλθατε στην SASTA

Slider

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

Η Επιχείρηση μας, με έδρα την Αθήνα, προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες ταυτόχρονα στα αντιπροσωπευόμενα εργοστάσια του εξωτερικού και στους πελάτες μας στην Ελλάδα. Η ανάπτυξη δυνατών, μακροχρόνιων και αξιόπιστων σχέσεων, είναι προσωπική μας δέσμευση.

Εμπιστοσύνη

Εμπιστοσύνη

Λειτουργώντας στην αγορά από το 1952, δημιουργήσαμε ένα δίκτυο εμπιστοσύνης σε όλη την Ελλάδα. Αξιόπιστες σχέσεις για καλύτερες δουλειές.

Άριστη Ποιότητα

Άριστη Ποιότητα

Οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούν μόνο την καλύτερη ποιότητα για τα προϊόντα τους και ακολουθούν τα πιο πρόσφατα Πρότυπα Ποιότητας για να εξασφαλίσουν την μέγιστη ασφάλεια.

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Εστιάζοντας σε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα ελαχιστοποιούμε το οικολογικό αποτύπωμά μας καθώς και μειώνουμε σημαντικά το κόστος.

 

ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

 

Καλύπτουμε πολλά τμήματα της αγοράς με μεγάλη ποικιλία βιομηχανικών υλικών, εξαρτημάτων και λύσεων που ανταποκρίνονται στις πιο καινοτόμες απαιτήσεις της αγοράς.

WE LOVE WHAT WE DO.

OUR EXPERTISE.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Προϊόντα, εξαρτήματα, συστήματα και λύσεις σχετικά με την βιομηχανία και τον έλεγχο των εγκαταστάσεων θέρμανσης στοχεύοντας στην Ασφάλεια και στην Εξοικονόμηση Ενέργειας.

ΥΔΡΕΥΣΗ

ΥΔΡΕΥΣΗ

Kαινοτόμα προϊόντα και εξαρτήματα σχεδιασμένα για το σπίτι και τη βιομηχανία. Εγκαταστάσεις που διαρκούν μια ζωή ενώ επικεντρώνονται στην ασφάλεια και την εξοικονόμηση νερού.

ΑΕΡΙΟ

ΑΕΡΙΟ

Συσκευές και συστήματα ανίχνευσης αερίων για δημόσια δίκτυα φυσικού αερίου και οικιακού εξοπλισμού σύμφωνα με τα υψηλότερα Ευρωπαϊκά Πρότυπα, εξασφαλίζοντας  τη μέγιστη ασφάλεια των εγκαταστάσεων.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Υψηλής ποιότητας προϊόντα και συστήματα που συμμορφώνονται με τις πιο καινοτόμες απαιτήσεις της αγοράς, δίνοντας τις κατάλληλες τεχνικές λύσεις.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Εξαρτήματα και πρώτες ύλες για τη βιομηχανία ηλεκτρολογικών συσκευών, καθώς και  για τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και δίκτυα με τα υψηλότερα Ευρωπαϊκά Πρότυπα.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ

Προϊόντα, εξαρτήματα και λύσεις για τη διανομή και την βιομηχανία που αφορά τον κλάδο της Βιομηχανικής Ψύξης.